Toegangscontrole

U wilt ongetwijfeld zèlf bepalen wie er toegang heeft tot uw pand. Ook eenmaal binnen dient vaak niet iedere ruimte vrij toegankelijk te zijn. Van der Perk Beveiliging stelt in overleg met u een maatwerk toegangscontrolesysteem op dat onbevoegde personen de toegang weigert en dat tegelijk uw medewerkers, inventaris, gevoelige informatie, materialen en producten beschermt.

Uit het brede scala aan technische componenten dat hiervoor beschikbaar is, ontwerpen we voor u een passend controlesysteem. We verzorgen de toegangscontrole van één enkele deur tot complete en hermetische beveiliging in en om het hele gebouw. Dat kan gerealiseerd worden met relatief eenvoudige middelen tot geavanceerde biometrische systemen, die bijvoorbeeld werken met stemherkenning of vingerafdrukken. Ook camerasystemen kunnen we volledig integreren in een betrouwbaar totaalconcept.

Investeren in beveiliging is investeren in bedrijfszekerheid en continuïteit.

Contact & Offerte

MEER WETEN OVER TOEGANGSCONTROLE?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.