Intercom installaties

Van der Perk Beveiliging ontwerpt, installeert en beheert alle voorkomende intercomsystemen. Of  het nu om een buitenpost met een binnenpost gaat, of om complexe systemen met meerdere videobuitenposten en honderden binnenposten; hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen met u bekijken we de wensen en de mogelijkheden en zorgen we voor een plan voor het plaatsen of vervangen van uw installatie, uiteraard binnen het gestelde budget. We stellen een planning op, lichten de bewoners in en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het project.

Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer op uw installatie. Van mutaties in het woningbestand, doorvoeren van naamswijzigingen tot het reguliere onderhoud of het opstellen van een meerjaren onderhouds- en vervangings- planning; Van der Perk Beveiliging kan u hierin volledig van dienst zijn. Graag vertellen wij u over de mogelijkheden en diensten die Van der Perk Beveiliging te bieden heeft.

MEER WETEN OVER INTERCOM INSTALLATIES?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.