WIFI en MESH netwerken

Ubiquiti CertifiedOf het nu gaat om één accesspoint, een dekkend WiFi netwerk voor uw schoolgebouw of zelfs een stadsdekkend netwerk, Van der Perk Beveiliging kan dit voor u ontwerpen, installeren en indien gewenst volledig beheren. Schaalbaarheid, seamless roaming, VoIP ondersteuning maar ook voucher systemen zijn hierbij de minimale standaard. Als Ubiquity gecertificeerd Wireless Partner hebben we beproefde oplossingen gerealiseerd in schoolgebouwen met meer dan 240 accesspoints, en zelfs een stadsdekkend netwerk in Veenendaal!

Mesh netwerken zijn intelligente netwerken, opgebouwd uit verschillende lagen en te voorzien van een breed scala aan mogelijkheden. Van der Perk Beveiliging ontwerpt, installeert en onderhoud Mesh technologie. De techniek laat zich het best omschrijven als het creëren van een eigen “cloud”, waarmee gelijk wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn. De verschillende verbindingsvormen stellen u in staat verschillende panden met elkaar te koppelen tot, zoals bijvoorbeeld in de gemeente Veenendaal en Tiel, een stadsdekkend netwerk. Binnen het eigen netwerk volstaat slechts een internetverbinding, waardoor op alle aangesloten panden een internetfaciliteit te bieden is.

Daarnaast kunnen camerabeelden verstuurd worden naar een centraal opslagmedium, kunnen diensten als VoIP aangeboden worden, of externe werkplekken van uw personeel worden ingericht. De oplossing geeft u als gebruiker een aanzienlijke besparing op kosten als telefonie, automatisering, internetverbindingen en dergelijke. Graag adviseren wij u over de oneindige mogelijkheden van uw eigen Mesh oplossing.

Contact & Offerte

MEER WETEN OVER WIFI EN MESH NETWERKEN?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.