Meldkamer

Van der Perk Beveiliging biedt via haar eigen meldkamer alle zekerheid voor het bewaken van uw eigendommen. Daarnaast monitoren wij hier alle systemen welke door ons geplaatst zijn. Dit kunnen camerasystemen of alarmsystemen zijn, maar ook uw serverpark of slagboom! Hiermee voeren we onze actieve diensten door tot aan de laatste schakel.

Daarnaast bieden we vanuit de meldkamer receptiediensten, bereikbaarheidsdiensten en zelfs liftmonitoring aan.
Ook track and trace van personen of voertuigen, remote receptiediensten van uw slagboom of intercom: graag adviseren wij u over de onbeperkte mogelijkheden!

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR; 24 UUR PER DAG, 365 DAGEN PER JAAR!

Onze BORG gecertificeerde alarmcentrale is uitgerust met een centrale videowall waarop wij voor u hoogwaardige videobewaking verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van geavanceerde software welke speciaal voor ons op maat gemaakt is. Omdat onze alarmcentrale uitgerust is met de nieuwste ontvangers ondersteunen wij vrijwel alle alarmprotocollen en zijn we ingericht voor doormelding over IP / GPRS.

  • Ongeveer 5.500 actieve systemen
  • Track and Trace
  • Actief uitkijken van meer dan 2.500 camerasystemen op basis van intelligentie
  • Afhandelen van technische meldingen van meerdere datacenters
  • Uitkijken van camera’s van publieke domeinen van verschillende gemeentes
  • Real time monitoring van meer dan 1.500 servers

Contact & Offerte

MEER WETEN OVER MELDKAMER OPLOSSINGEN?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.