Alarmsystemen

Goede beveiliging begint met bewustwording. En het eindigt? Waar u wilt! Stevig hang- en sluitwerk is een eerste, niet te onderschatten, barrière. Ook betrouwbare alarmsystemen zijn voor praktisch ieder pand een must. Hiervoor is een breed scala aan technische oplossingen beschikbaar, zoals draadloze alarmsystemen en bedrade alarmsystemen; wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat wij aangeven tot hoever u werkelijk moet gaan om onbezorgd te kunnen werken en wonen.

Onze ervaring en deskundigheid worden bevestigd door het onafhankelijke NCP, hèt certificatie-instituut in de beveiligingsbranche. Zowel de producten die we leveren als onze medewerkers voldoen aan nauwkeurig omschreven kwaliteitsstandaarden.

NCP certificaat

Het NCP certificaat BORG Technisch beveiligingsbedrijf geeft u als eindgebruiker dan ook een gerechtvaardigd vertrouwen in onze kwaliteit.

Networx alarminstallatie?

Lees hier meer over de wissel naar een ander merk installatie aangezien Networx van de markt gaat verdwijnen. 

VanderBilt alarmsysteem aanschaffen?

Het Vanderbilt alarmsysteem maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om uw eigendommen te beschermen. Met functies zoals bewegingsdetectie, glasbreukdetectie en deur-/raamsensoren, kan het systeem verdachte activiteiten detecteren en onmiddellijk een alarm activeren. Bovendien biedt het systeem ook draadloze communicat iemogelijkheden, wat zorgt voor een betrouwbare en snelle gegevensoverdracht naar de meldkamer of uw mobiele apparaat.

Lees meer over een VanderBilt alarmsysteem

Contact & Offerte

MEER WETEN OVER ALARMYSTEMEN?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.