GE NX8

NetworX gaat met pensioen

Heeft u een NetworX alarminstallatie? Vanuit de leverancier is te kennen gegeven dat dit systeem van de markt gaat verdwijnen. Dit betekent dat er nu al veel componenten of onderdelen niet meer te bestellen zijn en het systeem geheel uitgefaseerd gaan worden.

Wat betekent dit voor u?

Vaak zijn de NetworX alarmsystemen die wij hebben geïnstalleerd (of overgenomen) alweer gedateerd. De meeste systemen zijn zo maar 10 jaar geleden geïnstalleerd of misschien nog wel langer. Hierdoor is de kans groot dat er storingen aan het systeem gaan optreden. Uit onze ervaring moeten er dan vaak nieuwe componenten in het systeem worden geplaatst om het systeem weer werkend te krijgen. En omdat er geen componenten meer gemaakt worden of zelfs uit volledig uit de handel zijn, is het repareren van uw alarmsysteem vaak geen optie meer. Dit betekent dat u met een onbruikbaar alarmsysteem kan komen te zitten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard kunt u het systeem – als dat nog volledig naar wens en storingsvrij werkt – gewoon blijven gebruiken. Toch willen wij u als trouwe klant wel alvast op de hoogte brengen van het feit dat dit systeem van de markt gaat verdwijnen en daarmee ook gelijk een vervangend merk/systeem bij u introduceren. Mocht u dus overwegen om uw huidige NetworX alarmsysteem te gaan vervangen dan is dit wellicht interessant voor u.

Het nieuwe systeem: VanderBilt (Siemens)

Wij werken inmiddels alweer een aantal jaren met dit systeem en gebruiken dit ook bij grote zakelijke installaties. Omdat de betrouwbaarheid van dit systeem erg goed is willen wij het daarom ook aan u voorstellen.

VanderBilt heeft niet alleen mooie componenten als opbouw magneetcontacten, bediendelen met glazen display en bewegingsmelders (PIR), ook zijn er voldoende draadloze componenten te verkrijgen. Er kunnen zelfs draadloze rookmelders toegepast worden die via het alarmsysteem kunnen doormelden.

Het systeem is volledig in de Cloud waardoor wij – indien van toepassing – op afstand bepaalde storingen kunnen verhelpen; dat scheelt ook weer in de (voorrij)kosten. Tevens is het systeem door gebruik van de gratis VanderBilt app volledig te bedienen, zoals in- en uitschakelen, zones overbruggen etc.

Bekijk hier de VanderBilt brochure.

Heeft u interesse?

Vul dan uw gegevens in. Wij maken graag een scherpe offerte voor het vervangen van uw huidige NetworX systeem voor een VanderBilt alarminstallatie.