Camera observatiesystemen

De maatschappij verandert en helaas niet altijd ten goede. Observatie met behulp van camera’s neemt dan ook steeds meer toe in de strijd tegen diefstal, roofovervallen, vandalisme en agressie. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden binnen de wereld van cameratoezicht. Analoge camera’s zijn al jaren een beproefd middel om de veiligheid in verschillende omgevingen te vergroten. Vaak heeft de aanwezigheid van de camera zelf al een aanzienlijke preventieve werking.

Met de komst van IP camera’s krijgt videobewaking er meerdere dimensies bij. Functionaliteiten nemen toe en technieken worden beter. Voordelen van de IP technologie zijn onder anderen dat de camera aangesloten wordt op het digitale netwerk, zodat aparte coaxkabels overbodig zijn, tevens kan het videonetwerk vervolgens eenvoudig en snel uitgebreid worden. Daarnaast kunnen videobeelden realtime geanalyseerd worden, waarbij afwijkend gedrag direct tot actie leidt; het beeld wordt bijvoorbeeld in een meldkamer online gezet. Ook het versturen van een e-mailnotificatie bij bepaalde alarmen behoort tot de vele mogelijkheden.

Iedere situatie vraagt om specifieke maatregelen.

Wij adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is – niet minder en niet meer. Van der Perk Beveiliging adviseert, installeert en onderhoudt zowel analoge als volledig IP gebaseerde camerasystemen. De keuze is afhankelijk van de toepassing. Van beveiliging tot procescontrole en van marketing tot toezicht – wij adviseren en zorgen voor aanleg en onderhoud. Daarbij zorgen we ervoor dat al onze medewerkers over de juiste kennis beschikken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contact & Offerte

MEER WETEN OVER CAMERA OBSERVATIESYSTEMEN?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.