ICT netwerken

Er worden steeds zwaardere eisen gesteld aan uw ICT-infrastructuur. Websites, grotere bestanden en verschillende soorten dataverkeer vereisen steeds meer capaciteit. U heeft in feite een breder wegennet nodig. Of wellicht bent u op het gebied van vaste telefonie aan modernisering toe. In beide gevallen kunt u een beroep doen op Van der Perk Beveiliging. De technische infrastructuur is de basis van uw communicatie. Daarmee bedoelen we zowel de in- als externe communicatie via telefoon, e-mail en internet maar ook die van de systemen onderling. Denk bijvoorbeeld aan uw beveiligingscamera’s die continu ‘live’ beelden doorsturen.

Als de capaciteit van uw bekabeling onvoldoende is, vormt dit een regelrechte bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit. Stel dat uw telefoon of mailverbinding uitvalt, of beiden! Daarom is het goed om ons tijdig een analyse te laten maken van uw wensen en eisen. Een downtime van een minuut kan namelijk al immense consequenties hebben. Met al deze aspecten houden wij per situatie rekening. Natuurlijk kijken we daarbij niet alleen naar het huidige gebruik, maar proberen we ook een juiste inschatting van de toekomstige ontwikkelingen te maken.

Datzelfde geldt voor uw vaste telefonie. Voldoen uw centrale en toestellen nog wel aan uw huidige eisen? Wilt u gebruik gaan maken van telefonie over IP? We stellen een plan op, leggen de bekabeling aan, leveren alle gewenste apparatuur en sluiten deze ook aan. Ook hier geldt dat we rekening houden met toekomstige uitbreidingsmogelijkheden.

Contact & Offerte

MEER WETEN OVER ICT NETWERKEN?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-508352 of via ons contactformulier.