Service & onderhoud

Wij leveren een breed scala aan diensten en producten op het gebied van beveiliging. Zo beschermen we uw pand, medewerkers, materialen, kennis en bedrijfszekerheid. Tevens kunt u bij ons terecht voor een aantal extra services. Allemaal complementaire diensten, die uw beveiliging en veiligheid kunnen maximaliseren. Onderhoud en beheer. Systematisch onderhoud betekent een langere levensduur, minder onverwachte kosten en meer zekerheid.

Voordelen onderhoudscontract

  • 24/7 hulp en ondersteuning
  • 10% korting op uurtarief

Wij bieden onderhoudscontracten aan voor al uw (beveiligings)systemen. Op basis van de toepasselijke voorschriften of de wenselijkheid bepalen we met welke regelmaat onze goed gekwalificeerde medewerkers uw systeem onderhouden. Mocht er zich in de tussentijd toch iets voordoen, dan is onze storingsdienst 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Onze servicemedewerkers zullen alles in het werk stellen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen!

Storingsnummer: +31 (0)318 – 50 63 50

MEER WETEN OVER SERVICE & ONDERHOUD?

Wilt u ook direct profiteren van de voordelen van alarmsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)318-506350 of via ons contactformulier.