Onderhoudsmonteur Beveiligingstechniek2019-11-12T08:17:46+00:00

Vacature Onderhoudsmonteur Beveiligingstechniek

De functie:

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de door ons aangebrachte beveiligingsinstallaties en het adequaat oplossen van storingen. Door het brede pakket aan producten en diensten dat wij voeren wordt er veel van je gevraagd, geen dag is hetzelfde! Je onderhoudt en modificeert beveiligingsinstallaties van onze klanten; dit betreffen voornamelijk inbraakmeld- en brandmeldinstallaties, maar intercomsystemen en camerasystemen zijn ook geen uitzondering.

Bij deze functie zijn zelfstandigheid, technisch inzicht, analytisch denkvermogen communicatief en klantvriendelijkheid dé sleutelwoorden.

De persoon:

Je bent geïnteresseerd en kundig in een breed scala aan beveiligingssystemen. Vooral gedegen kennis en ervaring op het vlak van inbraakmeld- en brandmeldsystemen zijn een must! Je bent bekend met en werkt altijd volgens de huidige Borg en NEN normen en je wilt je graag verder ontwikkelen door het volgen van cursussen en/of opleidingen. Je overlegt met de opdrachtgever, geeft advies over eventuele modificaties en je zorgt voor de juiste verwerking van alle gegevens in het klantdossier.

Functie-eisen:

– Je hebt een MBO(+) werk- en denkniveau;
– Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als zelfstandig beveiligingsmonteur;
– Je bent in het bezit van de diploma’s en certificaten: MBV, VCA en Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties;
– Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
– De eigenschappen zelfstandig, klantvriendelijk, secuur, technisch inzicht en analytisch denkvermogen passen bij jou als persoon.

Je reactie:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin in een nieuwe uitdaging?
Mail dan direct  je motivatie en CV naar Peter van der Perk via peter@vdpb.nl